Régebbi híreink

Kedves Szülők! - Sulihívogató

Iskolánk Győr város egyik elismert, kiváló eredményekkel és értékes hagyományokkal rendelkező alapfokú oktatási intézménye. Rangját eredményes oktató- és nevelő munkával vívta ki, mely több mint 90 évre tekint vissza. Széles körű helyi képességfejlesztő munkánk eredményességét tanulóink kimagasló sikerei és a továbbtanulási mutatóink igazolják. A gyerekek és a szülők pozitív visszajelzéseiből tudjuk, hogy diákjaink örömmel és szívesen járnak intézményünkbe, ahol szeretetteljes légkörben tesznek szert az elvárt tudásra.

Tanulóink egészséges nemzeti önbecsülésének és hazaszeretetének kialakítása mellett legfontosabb célunk az, hogy a Gárdonyiban végzett diákok az alapvető tantárgyi tudáson túl a legkorszerűbb informatikai ismeretekkel és egy idegen nyelv szilárd alapjaival is rendelkezzenek.

Intézményünkben már az első évfolyamtól valamennyi osztály számára biztosítjuk az emelt szintű képzést a tanulóink képességeinek megfelelően.

Az alapképzésen túl a napközis ellátás keretében szakszerű és ingyenes differenciált foglalkozásokat biztosítunk: logika, furulya, kézműves foglalkozások.

Jelentős nemzetközi sikerekkel, nagy hagyománnyal rendelkezünk a kézilabda sportágban. Sportcsoportjainkat a szülők és diákok igényeinek megfelelően szervezzük.

Nevelési elvünk, hogy diákjaink viselkedés- és magatartáskultúrája a gárdonyis diákok hagyományos igényességét tükrözze. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a szülői házzal történő együttműködésre, sikereink egyik forrása, hogy közösen tevékenykedünk a felnövekvő nemzedék érték- és normarendszerének kialakításán.

Sok szeretettel várjuk a kedves szülőket 2016. január 13-án 800-kor a Győri Gárdonyi Géza Általános Iskolába, ahol a leendő első osztályos tanító nénik munkájába tekinthetnek be. A látott órák után röviden bemutatjuk iskolánk munkáját és tájékoztatást tartunk a beiskolázás folyamatáról. A nyílt nap várhatóan 800 – 1000-ig tart.

Minőségi oktatással, szeretetteljes légkör biztosításával várjuk leendő első osztályos diákjainkat.

 

Feltöltve: 2016. január 10.


Tisztelt Szülők! - Nyílt nap

Sok szeretettel meghívjuk a 2016-2017 tanévben tanulmányaikat megkezdő gyerekek szüleit 2016. január 13-án 8órakor kezdődő nyílt napra a Győri Gárdonyi Géza Általános Iskolába (9024 Győr, Baross Gábor út 49.). Itt megismerhetik a leendő első osztályos tanító néniket és betekintést nyerhetnek az iskolánkban folyó munkába. Ezt követően rövid tájékoztatást tartunk az érdeklődőknek.

Szalai Ferenc

igazgató

Feltöltve: 2016. január 10.


 

2016          2015          2014          2013
2015

  

Nagykorú lett a fordítási versenyünk!

  

ford

 Idén már 18. éve szerveztük meg  iskolánkban  a német - magyar, angol –magyar fordítási versenyünket. Örömmel,  kitartó lelkesedéssel szervezzük évről-évre, s büszkék vagyunk rá, hogy az évek folyamán a versenyünk megyeivé  nőtte ki magát.

 Ebben az évben, a megye 24 Általános Iskolájából érkeztek hozzánk az idegen nyelvet kedvelő tanulók.

 A kétfordulós versenyen a felső tagozatos gyerekek vehetnek részt 5.- 8. osztályig. Egy óra alatt kell lefordítaniuk  egy rövid, életkoruknak és nyelvi tudásuknak megfelelő szöveget idegen nyelvről magyarra. Szótárt természetesen  használhatnak. Az évfolyamonkénti 10 legjobb fordítót behívjuk a döntőre, ahol egy új szöveget kapnak. Itt szintén egy óra alatt kell megbirkózniuk a fordítással.

A döntőben a pártatlan zsűri hamar kijavítja a gyerekek munkáit és még aznap eredményt is hirdettünk. Az első 5 helyezett kap jutalmat, a mi Gárdonyisaink különdíjasok lehetnek. 

Egyre több támogatót sikerül megnyernünk a versenyünk színvonalas lebonyolításához, az értékes jutalmak megvételéhez.

Idén az 5 Perc Angol Magazin, a Grimm Kiadó, az Oxford Tankönyvkiadó és a Klett Kiadó támogatott bennünket, Mező Csaba tanár úr pedig a nyelvtani táblázataival nyújtott nekünk segítséget.

Nagy öröm számunkra, hogy olyan sok lelkes kolléga készíti fel a gyerekeket a versenyünkre. Köszönjük nekik és bízunk benne, hogy a jövőben is együtt örülhetünk a remek fordításoknak, láthatjuk a gyerekek önfeledt örömét az eredményhirdetéskor.

Szeretettel várjuk a gyerekeket jövőre is a 19. versenyünkre!

                                              

Péntekné Sári Anikó  és  Szitáné Pintér Erika

nyelvtanárok,  a verseny szervezői 

                                                                     

Néhány kép az idei versenyünkről:

 

Képek

 

A   2015. évi  versenyünk  eredményei  a következők:

Angol eredmények pdf button

Német eredmények pdf button

Feltöltve: 2015. december 11.


 

Pályaválasztás 2016/2017

 

Középfokú intézmények felvételi tájékoztatói (kereső program)

  

Nyitott kapuk napja:

                                                                                                                                                                               

- Szülői tájékoztató pdf button

- Irásbeli felvételi vizsgát szervező intézmények pdf button

- Felvételi a középfokú iskolákban a 2015/2016. tanévben pdf button 

- Iskolák OM azonosítója és címe pdf button

 Feltöltve: 2016. október 25.


 

Ebédbefizetés Januárra!

2015. december 14-én 15-én és 16-án.

Hétfő     7.30 - 14.30

Kedd      7.30 - 14.00

Szerda    7.30 - 13.00

  

  Napközi  Menza  (csak ebéd)
teljes ár 

587 Ft/nap

20 napra

11.740 Ft 

363 Ft/nap

20 napra 

7.260 Ft 

50% kedv. 

294 Ft/nap

20 napra

5.880 Ft

182 Ft/nap

20 napra

3.640 Ft 

  

2015.12.16-a után nincs lehetőség ebédbefizetésre!!!

  

Az ingyenesen étkező gyerekek számára továbbiakban nem rendelhetünk automatikusan ebédet,

a szülőknek írásban kell havonta megrendelni!

megrendelő lapot innen lehet letölteni pdf formátumban: Igénylés ingyenes megrendeléshez pdf button

      

Kérem a befizetési napok pontos betartását. A befizetést kérjük pontosan kiszámolva névvel, osztállyal ellátott borítékban leadni.

   

Feltöltve: 2015. november 25.