Elköszönés

„A falak ereje nem a kőben vagyon,

hanem a védők lelkében.”

Gárdonyi Géza: Egri csillagok

Kedves Szülők! 

Az intézmény élén eltöltött 21 év szolgálat után nyugállományba vonulok. Ezúton köszönöm Önöknek, hogy iskolánk nevelőtestületére bízták gyermekük oktatását, nevelését.

A nagy múltú, kiemelkedő tanulmányi és sport eredményeket elérő, a középiskolai tanulmányokhoz szilárd alapokat nyújtó és a városi legendáriumban „táltosképzőnek” aposztrofált iskolát választották.

Döntésükkel megerősítették, hogy gyermekük az Önök hite és meggyőződése szerint az átlagot meghaladó képességekkel rendelkezik, bíznak benne és segíteni is fogják. Iskolánk erre alapozza tehetségfejlesztő programját.

Sikereink záloga az, hogy a céljaink közösek, és hatékonyan működünk együtt a szülői házzal.

Utódom, Gecsei Kolos a nevelőtestület bizalmát élvezve nagy ambícióval és lelkesedéssel kezdte meg munkáját az intézmény élén. Kérem Önöket, segítsék, támogassák a hagyományokra épülő progresszív elképzeléseinek megvalósítását az intézmény töretlen fejlődésének érdekében.

Drága Édesanyák! Kedves Édesapák!

Felnőtt gyermekként csak úgy lehetünk hálásak szüleinknek, ha kellő tisztelet mellett jól neveljük gyermekeinket. A szüleinktől kapott szeretetet, az átadott értékeket, a ránk áldozott időt, energiát saját gyermekeink felnevelésével adjuk nekik vissza.

Jó egészséget, kölcsönös megértést, gyermekeik, szeretteik körében eltöltött sok-sok örömteli évet kívánok!

Győrött, 2018. szeptember 3.

Szalai Ferenc