Tantermen kívüli, digitális munkarend

Tisztelt Szülők!

Intézményünkben is tantermen kívüli, digitalis munkarend lépett életbe.

Tanulóink a KRÉTA-rendszeren keresztül tudnak haladni a tananyaggal napról napra, itt kapnak segítséget az otthoni munkavégzéshez. A szülők is ezen a csatornán tudják figyelemmel kísérni a gyerekek feladatait, haladását. Kérem, hogy napi szinten kövessék a KRÉTÁ-ban rögzített feladatokat és a tanárok által küldött üzeneteket!

Tennivalók:

1. Első lépésként, kérem, ellenőrizzék, hogy Önök be tudnak-e lépni a Kréta felületére: https://klik030521001.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login Belépési kódokat év elején kapott minden Szülő. Akiknek belépési problémái vannak, jelezzék az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

2. Ellenőrizzék, hogy gyermekük be tud-e lépni a rendszerbe:

  • felhasználónév: OM-azonosító (megtalálható a diákigazolványon is)
  • jelszó: a születési dátum kötőjellel elválasztva: 2001-01-01 formában

3. Minden nap délelőtt 10 óráig fel fog kerülni az aznapi órákhoz kapcsolódó tananyag, oktatási segédlet a Házi feladat modulba. Kövessék ezt figyelemmel. A Kréta elektronikus ellenőrző működésével kapcsolatos áttekintés itt érhető el: https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=2424861

4. Ügyeljenek arra, hogy a gyerekek minden nap foglalkozzanak a feladott leckékkel, kérem, hogy minden nap ellenőrizzék a gyerekek önálló munkavégzését.

5. Szükség esetén a tanárokkal az eddig használt csatornákon, illetve a KRÉTA üzenetküldő funkcióján keresztül tudnak kommunikálni.

Ez a rendkívüli helyzet mindannyiunktól több türelmet, figyelmet, együttműködést igényel. Ahhoz, hogy a gyerekek hatékonyan és zökkenőmentesen tudjanak otthon tanulni, nagy szükség van a felelős szülői magatartásra, támogatásra.

A legfontosabb az, hogy vigyázzunk egymásra! Kövessük és tartsuk be az aktuális rendelkezéseket, a gyerekek lehetőség szerint tartózkodjanak otthon! A nehézségek, kényelmetlenségek mellett próbáljunk lehetőségként is tekinteni erre a helyzetre, amelyből a lehető legtöbbet, legjobbat hozhatjuk ki közösen!

Kérem, hogy folyamatosan kísérjék figyelemmel iskolánk honlapját is!

Üdvözlettel: Gecsei Kolos