Győrújbaráti tábor

 

GYŐRÚJBARÁTI GYERMEKTÁBOR

 

Alig, hogy véget ért a 2015/16-os tanév, ismét nagy sikerrel szerveztünk tábort a Gárdonyis diákoknak, Győr város gyermektáborába.

gy1

110 tanulót, 12 pedagógus kísért nyaralásra, melyre harmadik és negyedik osztályos diákok jelentkeztek. Az idei évben is remek időnk volt. A megérkezésünk után, a nagy melegben a gyermekekkel közösen elfoglaltuk a faházakat. A tábor személyzete különféle program lehetőségeket biztosított. Minden napra jutott olyam program, élmény, amely felejthetetlen kikapcsolódást kínált a résztvevőknek.

gy2

A hőségben a medence kínálta szórakozást jól kiegészítette a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság kínálta mérkőzések közvetítése, ahol a magyar csapat mérkőzésein a gyerekek lelkesen szurkoltak.

gy3

Rengeteg színes program és szórakozási lehetőség kínálkozott az idei évben is a táborban, volt tánc bemutató, sportversenyek, szépségverseny és a kincskereső program, amely az egész hetet átölelte. Lelkes tanulóink jurta sátor építésébe is belekóstolhattak a hagyományőrző egyesület önkénteseinek köszönhetően.

A tábor két zene felelőse két alkalommal is nagyon kellemes élményt nyújtott a táncolni vágyóknak. A diákjaink és a kollégák körében a karaoke is nagy sikert aratott.

gy4

 

Mindezek mellett kedves kollégáim is készültek programokkal, kézműves foglalkozásokból jutott minden napra. A legnépszerűbb ismét a póló festés és batikolás volt. Makramé fonással ékszerek készültek, illetve az érdeklődők filc figurát is varrhattak. A batikolás és szitanyomás technikájával szebbnél szebb színes pólókat készítettünk, amelyeket a gyermekek szívesen viseltek.

gy5

A gyöngyfűzés, kulcstartó készítés kimaradhatatlan része volt a tábori programoknak.

A hetet tábortűzzel és közös énekléssel búcsúztattuk. A tűzzsonglőrök nagyszerű mutatványaikkal szórakoztatták a közönséget.

gy6

A gyerekek és kísérőik számtalan élménnyel gazdagodva indultak haza.

gy7

A hetet tábortűzzel és közös énekléssel búcsúztattuk.