Nyelvi tábor

Nyelvi tábor  LACKENHOF  2016. július 4. – 11

 

 
csoportkep2Megint eltelt 1 év és mi újra táboroztunk az ausztriai hegyek között, az Ötscher hegy lábánál, az idén 60 Gárdonyissal.

Felejthetetlen 1 hét volt ismét!!!

Remek társaság, kellemes idő, délelőttönként vidám, játékos angol és német  nyelvi órák, élménydús kirándulások minden délután, esténként  pedig kreatív  fergeteges  vetélkedők, csapatépítő programok voltak. Az órákat anyanyelvi tanárok tartották, játékosan, változatosan, ügyelve arra, hogy a gátlásokat le tudják küzdeni a gyerekek. Beszélgettek, játszottak, énekeltek, közösen szerkesztettek újságokat, modern dalokat tanultak amelyekkel felléptek utolsó nap, a búcsúesten.

A tanórák után következett az ebéd, majd minden nap máshova kirándultunk a környéken az autóbuszunkkal.

Az odavezető úton voltunk a Zotter csokigyárban, majd megnéztük Arnold Schwarzenegger szülőházát, amely ma  múzeumként működik,  a hét egy napján strandoltunk, máskor felmentünk az Ötscher hegyre, egy délután megcsodáltuk  Wasserlochklamm vízeséseit.

Egy  alkalommal gyönyörködtünk a hatalmas hegyekben a Hochkar-on, városnézésen  is voltunk Máriazellben, egyszer akadályversenyt rendeztünk a lunzi tó körül  és hazafele jövet önfeledten  kikapcsolódtunk a Familyparkban.

Programdús, tartalmas  7 nap volt!

Mindenki remekül érezte magát,  igazán szuper 1 hét volt! Hazafele a buszon a gyerekek már a jövő évi táborról beszélgettek, ki kivel lesz majd 1 szobában. Azt hiszem ennél nagyobb elismerés nem is kell!

Rengeteg fotót készítettünk, amit feltettünk a netre, így a szülők már itthon láthatták, merre járunk, mindenki nyugodt volt, hiszen nyomon követhette minden nap a programjainkat.

Fotócímünk: https://www.flickr.com/photos/nyelvitabor/collections/72157662341233745/

Ez az 5. táborunk, a jubileumi is örök élményt nyújtott mindenkinek!

Öröm volt hallani azt is, amikor mindenhol megdicsérték a táborozó "gyerekeinket"!

Szitáné Pintér Erika

táborvezető

 

Feltöltve: 2016. szeptember 26.