Győrújbaráti tábor

Győr város gyermektáborát megnyitása óta látogatják nyaranként iskolánk tanulói.

Az elmúlt tanév végén sajnos járványügyi okok miatt elmaradt a tábor. Az azt megelőző tanévben az alsó tagozat 3-4-es tanulóinak lehetőségük volt egy hetet (hétfőtől-szombatig) Győr Megyei Jogú Város Gyermektáborában táborozni. 2019. augusztus 5-10-ig 88 kisgyermeket 9 alsós pedagógus kísért el a Győrújbaráti Gyermektáborba. A gyerekeket 8 fős domboldali faházakban szállásolták el, étkezésüket napi négyszer biztosítottuk.  Az első naptól kezdve a tábor számtalan programlehetőséget biztosított a táborozóknak a hét során. Foci, torna, sportversenyek, szabadtéri mozi, kincskeresés, rókavadászat, kutyaiskola bemutató, Ki-Mit-Tud, szépségverseny, kvíz-játék, táncbemutató, ügyességi verseny, tűzzsonglőr bemutató, vízi aerobik, diszkó. A remek időben nagyon sokat tartózkodtak a medencében a gyerekek, amelyet nagyon élveztek. A tábor két zenefelelőse két alkalommal is nagyon kellemes élményt nyújtott a táncolni vágyóknak. A diákjaink és a kollégák körében a karaoke is nagy sikert aratott.

Az elmaradhatatlan kézműves foglalkozásainkban, melyet a gárdonyis tanító nénik tartottak többször is a hét folyamán, szívesen batikoltak pólót, illetve készítettek fonott ékszereket a gyerekek. A hetet tábortűz zárta péntek este, amely minden gyermeknek maradandó élményt adott.

A Győrújbaráti Táborban való táborozást gyerekek és a szülők is egyaránt igénylik.  Hagyományosan az alsó tagozat 3-4. évfolyamának tanulói vesznek részt a táborban. Mint minden évben, most is nagy örömmel szerveztünk tábort a gárdonyis diákoknak Győr város gyermektáborába.