Tehetségfejlesztésért Alapítvány

Tehetségfejlesztésért Alapítvány
9024 Győr, Baross G. u. 49.
Adószám: 19111658-1-08
Bankszámlaszám: K&H 10200249-33018212-00000000

Intézményünk történetében az 1989-es esztendőben a helyi képességfejlesztő programunk indításával csaknem egy időben kezdte meg tevékenységét az iskolai alapítvány. Létrejöttét olyan kiváló emberek önzetlenségének köszönhetjük, akik szívükön viselték iskolánk jövőjét, a tehetséges tanulók fejlődését. 2020-tól a Tehetségfejlesztésért Alapítvány közhasznú alapítványként működik. Az alapítvány kuratóriuma:

Simon Gábor Gézáné – a kuratórium elnöke
Miklósy Zoltán – a kutatórium tagja
Tóthné Németh Anett – a kuratórium tagja

Az elmúlt években kibővült az alapítvány támogatóinak köre. Az iskola tanulói, a pedagógusok, a szülők, vállalatok, vállalkozók, mindazok, akik valamilyen módon kötődnek iskolánkhoz, adakoztak az alapítvány számára. Az utóbbi években jelentős segítséget nyújtott alapítványunknak a Szülői Munkaközösség által szervezett Szülői Bál bevétele is. Külön ki kell emelni, hogy a gárdonyis szülők személyi jövedelemadójuk 1 %-nak felajánlásával igen komoly – 2019. évben 1.239.624 Ft – anyagi támogatást nyújtanak. A befolyt összegből az alapítvány 31 éves fennállása alatt igen széles körű segítséget nyújtott az iskolának. Az utóbbi évek jelentősebb fejlesztései:

Országos Logikaverseny támogatása
Gárdonyi Fordító Verseny támogatása
iskolarádió rendszer kialakítása
szabadtéri tanterem kialakítása
tetőtéri klímaberendezésének beszerzése
árnyékoló függönyök beszerzése az alsó tagozatban
szelektív hulladékgyűjtők beszerzése
új informatikaterem kialakításának támogatása
tantermi laptopok felújítása
iskolai honlap megújítása

Továbbra is várjuk nagylelkű támogatásukat, felajánlásaikat, hogy segíthessük a Győri Gárdonyi Géza Általános Iskola tanulóit és a színvonalas szakmai munka feltételeinek fejlődését.

Simon Gábor Gézáné
a kuratórium elnöke